sonsuzus Bir de dikkat ettim gpt-3.5-turbo-0125 ile cevap veriyor sadece. (bu openaiden aldığım rapor) Sitede ise sadece gpt-3.5-turbo seçersem cevap veriyor. Diğerlerini seçtiğimde cevap vermiyor. Sebebi ne olabilir?
Said v1.1.6 yayinda guncelleme yapildi Kuyruk aktif ozelligi geldi bu ozelligi kapatirsaniz kuyruga atmadan cevaplari alabilirsiniz. Yeni modeller eklendi ek olarak composer update muhammedsaidckr/flarum-chatgpt php flarum cache:clear php flarum migrate
Roawen Said Harika bir güncelleme ancak ufak bir ricada bulunmak isterim. Database Queue zorunluluğunu kaldırma şansınız bulunur mu? Cevapları direkt olarak alabilmek harika bir şey ancak diğer işlemleri (webhook, notification gönderimi vb.) yapması 15-20 saniye kadar sürdüğü için can sıkıcı bir hale geliyor. Eğer bunu yapabilirseniz gerçekten efsanevi bir eklenti olacak.
sonsuzus Said v1.1.6 yayinda guncelleme yapildi Kuyruk aktif ozelligi geldi bu ozelligi kapatirsaniz kuyruga atmadan cevaplari alabilirsiniz. Yeni modeller eklendi ek olarak ben güncelledim fakat dediğin özellikleri göremedim. Hala aynı arayüze sahip görünüyor. Cache clear yapınca düzeldi pardon.
sonsuzus Roawen Database Queue zorunluluğunu kaldırma şansınız bulunur mu? Yeni güncellemede kalkmış anladığım kadarıyla. Kuyruk zorunluluğu yok artık.
Roawen sonsuzus Kuyruk zorunluluğu yok ancak eklentiyi aktif tutmayı zorunlu kılıyor, kapatamıyoruz. Database Queue’yi kapatabilirsek çok daha iyi olur manasında demiştim. Kuyruğu kullanmak isteyenler için aktif hale getirilmesi gerektir şeklinde olsa, istemeyenler de Database Queue’yi kapatabilse şeklinde.
sonsuzus Roawen ama onu tercih edenler de olabilir. Ben mesela bir sitemde onu tercih ediyorum. Çünkü gönderi anında epey duraksıyor. O da hoşuma gitmedi.
Roawen sonsuzus Ben tercih etmediğim için composer dosyası üzerinden zorunluluğunu kaldırarak eklentiyi sildim, sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Benim gibi tercih edenler bu yolu izleyebilirler.
Roawen @Said şu anda “Aktif Etiketler” kısmında seçili olan etiketleri umursamadan her etikete, izinler kısmında izni olanları umursmadan her izine cevap veriyor hocam. Bu sorunu da düzeltmek isteyebilirsiniz.
Said Evet etiketler konusuna bakacağım, ayrica redis ile calisma vs gibi kuyruk ozelliklerinin ve bagimliliklari ile ilgili de guncellemeler olacak.