BurakTrk Flarum 0.1.0-beta.8.2 yani son sürüm kullanıyorum. Bu sürüm için tr dil paketi varmı elinizde.
mekici BurakTrk Kendinize ait sunucu varsa SSH ile sitenizin kurulu olduğu klasörde aşağıdaki komutu çalıştırın. composer require nrucel/flarum-turkish
mekici BurakTrk https://flagrow.io/ sitesinde flarum eklentilerini bulabilirsiniz. ama eklentilerin son sürüm ile uyumlu olduğundan emin olun. Açıklama kısmında desteklenen sürümleri yazar.
BurakTrk Hocam hepsini denedim çalışıyor. Aşağıdaki eklentilere ihtiyacım var. 1) adsense için eklenti 2) resim yükleme eklentis Son sürüm için uyumlu olanlar lazim
mekici BurakTrk Görsel/dosya yüklemek için gerekli eklenti:composer require "flagrow/upload:*" Reklam için :composer require flagrow/ads
mekici BurakTrk require yerine remove yazın örnek: composer remove "flagrow/upload:*" Bozuk derken nasıl bir hata verdi. Bu eklentileri daha şimdi kurdum bir siteye çalıştı.
mekici BurakTrk Admin olarak yüklediğiniz halde gözükmüyor yani. Sitenin kurulu olduğu dizinin dosya izinleri ne?