mehmetext Evet, telefondan siteye giriş yapmaya kalkıştığımda beyaz bir ekranla karşılaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba? Site adresim: http://lagalu.ga Bu arada @mekici hocam siteye gelirseniz Özel ikonunu size hediye etmek isterim 🙂
mehmetext @mekici hocam telefondan Chrome uygulaması ile giriş yapmaya kalkıştığımda beyaz sayfayla karşılaşıyorum. Default tarayıcı ile girince sorun olmuyor Bunun çözümü nedir acaba? 🙁
mekici mehmetext hocam bir sorun gözükmüyor bir kaç tarayıcıdan denedim. Chorome güncel mi? Değilse güncelleyip deneyin
mehmetext mekici Chrome ile giriş yaptınız mı hocam? Bende de ilk seferde girmişti ama sonraki seferlerde girmemeye başladı. Çok sıkıcı bir durum oldu bu. Hoş geldiniz bu arada 🙂 Site ve içeriği hakkında görüşlerinizi bekliyorum 😇
mekici mehmetext evet birkaç defa üst üste girdim sorun çıkmadı. Farklı bir telefondan deneyin bakalım
mehmetext NightKing kontrolünüz için teşekkür ederim. Şuan bende de girmeye başladı. Ben sitem için çok yakında android uygulama geliştirmeyi planlıyorum. Bu sayede mobilden erişim daha kolay olacaktır.