emirhan35emir Yeni bir tartışma başlatmandan önce arama yaptınız mı? Aramak için sağ üstteki 🔍 tuşuna basın. Flarum kurulum dosyalarını nerden bulabilirim.
emirhan35emir emirhan35emir hosting kurulum dosyalarına girdim fakat hiç birinde indirme linki göremedim
Can Flarum dosyalarını paylaşmıyoruz. Kurulum için Softaculous aracını kullanabilir, sunucuya sahipseniz composer aracılığıyla install komutu ile flarum’u kurabilirsiniz.
emirhan35emir Can sunucum yok hostingim var sadece onunda konsolu yok kod yazamıyorum. Softaculous nedir bilgi verir misiniz?
Can emirhan35emir Softaculous cPanel’de varsayılan olarak bulunan yazılım yükleme aracıdır. cPanel’inizde Softaculous aracı bulunuyorsa flarum kurulumunu paylaşımlı hostinginizde oradan gerçekleştirebilirsiniz. (Not: Flarum’u bu şekilde kurmayı tercih ederseniz flarum’u Türkçe yapamayacak ve hiç bir uzantıyı yükleyemeyeceksiniz.)
emirhan35emir Can başka hiç bir şekilde kurulum yapamıyor muyum peki sunucu olmadan kullanamam yani (eklenti ve türkçe dil seçenekli sürümü)
Can emirhan35emir Paylaşımlı hostingde flarum kullanmak sizi çok zorlayacaktır. Terminal destekli bir hosting firmasına geçmenizi tavsiye ediyor, ya da sunucu kiralamanız gerektiğini düşünüyorum.
durpoy Zaten SSH olmazsa Flarum’u kurmanızın bir manası yok, neden zorluyorsunuz ki. SSH olan bir yapıya sahip olduğunuzda kurulumu deneyebilirsiniz.