intellizetm arkadaşlar resimdeki gibi kategori başlığı altında reklam alanı nasıl oluşturabiliriz.ads eklentilerinde bu alanda reklam bölümü göremedim
mekici intellizetm Bu eklentide aşağıdaki resimde görüldüğü gibi tam da bahsettiğin alan için bir reklam ekleme alanı var.
intellizetm hocam bahsettiğiniz eklentiyi kullanıyorum ve işaretlediğiniz ksımda aktif ama o bölüm hariç diğer heryerde reklamı gösteriyor.sadece o kısımda göstermiyor
intellizetm intellizetm özellikle belirtmek sitedim.header altı değil kasdettiğim yer. kategori başlığının altı
mekici intellizetm Header altına eklenen reklam kategori altında da çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
grange mekici Bu kodla hallettim. Mobil uyumlu hale nasıl getiririz biliyor musun? <div style="position:relative;"> <div style="position: absolute; right:1px; top:1px"> banner kodun </div> </div>
NightKing @media only screen and (max-width: 600px) { body { background-color: lightblue; } } Yukarıdaki gibi sadece bu boyutun altında şu şekilde göster diyerek reklamınızı boyutlandırabilirsiniz. Yukarıdaki bir örnek