Burakcnnar merhaba eklediğim resimdeki gibi kendi sitem’de mevcut olan kullanıcılara sadece gönderini beğendi bildirimi gidiyor.Gönderini yanıtladı bildirimi gitmiyor bu ayara nereden ulaşabilirim ?
Can Burakcnnar Bildirimi almasını istediğiniz kullanıcı her kimse Settings alanında bulunan seçenekleri doğru seçtiğine emin mi? O alanı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Can Burakcnnar Bunun için herhangi bir ayar yapmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bu doğal flarum ile beraber gelen bir özellik. Eğer kullanıcınız yanıtladı bildirimi almıyorsa Settings > Bildirimler kısmından ilgili alanı çarpı ikonu ile kapatmış olabilir.
Can Tamamen bu alanlada ilgili olmayabilir tam emin olamadım. Tüm testlerinizi yaptığınıza emin misiniz?
Burakcnnar Can evet kendim üyelik açıp denedim fakat kullanıcının gönderisine yorum yapınca bildirim gitmiyor
NightKing Burakcnnar 1.2 sürümüne güncelleme yaptınız mı hocam? Websocket’te zaten sıkıntılar vardı. Düzeltmek adına bildirimleri bozmuş olabilirler. Yani sistem bildirim geldiğinde render yapamıyor olabilir.
Can Burakcnnar Admin hesabının Settings ayarını yapmadınız öyle değil mi? Sorun hangi hesapta ise o hesaba girip bildirim ayarlarını o hesaba özel yapmalısınız.
NightKing Burakcnnar Evet diğer kullanıcı ile bildirim gelmiyor. İlginç bir biçimde. Muhtemelen panelden yanlışlıkla bir yeri kapattınız. Veya o kullanıcıda bir sıkıntı var.
NightKing Burakcnnar Sorunu çözdüm. Eğer ki cevapla butonuna tıklanmıyorsa bildirim gitmiyor. Yani bildirim gönderebilmek için kişiyi sizi burada etiketlemiş olduğum gibi etiketlemeniz lazım.