Togan Entlovin Login to see sunmuş olduğunuz içeriklerdeki sadece resimleri,kodları ve linkleri saklıyor diye biliyorum. Google ise indexlemeyi sayfalara göre yapıyor eğer ki siz örnek veriyorum şu anki tartışmanın linkini komple saklamıyorsanız, indexte problem yaşamazsınız. Yani google sayfalarınızı yine indexlemeye devam eder belki bir ihtimal nonindex varsa ufak tefek sayfa içeriğinde saklanan verileri indexlemiyor olabilir. Aynı zamanda bu durumu google search console’da test edip denemenizi de öneririm.
Entlovin Konudaki linkleri, resimleri, yazıları saklıyor, sadece içeriğin ilk üç harfini gösterecek şekilde ayarladım, konunun başlığını saklamıyor, deneyeceğim artık, teşekkür ederim
Can Entlovin Login2SeePlus eklentisi konu başlığını saklayamaz. Bu eklenti misafir kullanıcıya seçtiğiniz seçeneğe göre (kodları, resimleri, bağlantıları => sakla) Kayıt veya giriş yap yazısı bırakır. Bu sayede misafirin ihtiyacı sebebi ile forumunuza üye çekebilirsiniz. Bu işlevi aynen gerçekleştirmek için ise Bu uzunluğu aşan içeriği gizle (-1 hepsini gösterir) adlı input’a -1 değerini girmeniz gerekmektedir.
Entlovin 3 olarak ayarladım onu, peki bu özelliği kullanmam Google’un indexlemesi için sorun oluşturur mu sizce?