Arkadaşlar FoF Upload aktif etmeye çalışırken hatta alıyorum. “Oops! Bir şeyler yanlış gitti. Lütfen sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin.” Şöyle bir hatta. Acaba aktif etmediğim bir şey mi var? Select PHP Version’da aktif etmem gereken bir şey var mı?
poyrazdursuncan buyrun hocam; flarum.ERROR: PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1059 Identifier name fof_upload_files_actor_id_hide_from_media_manager_index’ is too long in /home/androfgp/public_html/sorucevap/vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Driver/PDOStatement.php:117 Stack trace: Burada aktif etmem gereken var mı?
Buyrun hocam; https://we.tl/t-z0szQ8myUg
Güncel!!!
ByPranga Hosting bilgilerini mail adresine (iletişim sayfası) posta atın akşam bakayım.
mekici ben mesajlarımı sildim. Buna başkası yardım edebilir. Gereksiz polemik!
poyrazdursuncan kardeş sanane ? gene neden konuya atlıyorsun ben anlamıyorum. Sana mı yazdım ben. @mekici bir bakar mısınız tavrına ?
poyrazdursuncan kardeş burada insanlara menfaat üzeri yardım edilmez. Böyle yaparak bir şey kazanamazsın. Teşekkürler yardımların için
Bir daha ikili diyalog olması halinde üyelikleriniz silinecektir. Bu son uyarıdır.
@poyrazdursuncan @ByPranga