galibaaemree Merhaba sıfırdan bir flarum kurmak istiyorum fakat eski flarum forumum’daki üyeleri, etiketleri, tartışmaları vs. yeni kurduğum flarum’a taşıma imkanım var mı? böyle bişey mümkün mü?
galibaaemree mekici assets klasörüne neden gerek var hocam sadece veritabanı yeterli olmaz mı siteye upload vs yükleme yok zaten
galibaaemree mekici Hocam peki şuan flarumtr’de aktif olan eklentileri liste olarak atma imkanınız var mı birde bildiğiniz reklam eklentisi varmı baktığım eklentilerde reklam alanları çok kısıtlı?
galibaaemree Birde son olarak hocam dm eklentisi için birşey gereklimi kurmay denedim kuramadım galiba sürümden dolayı 🙁
mekici galibaaemree V1.0 ile uyumlu ADS eklentisi şu: https://extiverse.com/extension/davwheat/flarum-ext-ads Byobu ve Whisper eklentileri de sadece v1 uyumlu
galibaaemree mekici Whisper eklentisi ile bir dm atmak istediğimde bunu diyor Oops! Bir şeyler yanlış gitti. Lütfen sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin. neden sizce?
galibaaemree mekici Hocam şöyle oldu eklentisi pasif ettim ve şimdide aktif olmuyor anydesk ile bir kontrol sağlayabilirmisiniz?
galibaaemree Aynı hata FoF Byōbu içinde oldu pasifleştirdim ve aktif etmek istediğimde aktif edemedim 🙁