durpoy Webhook uzantısını çalıştıramıyorum. Veritabanındaki tüm kayıtları elimden geldikçe silmeye çalıştım. Bu sefer farklı hatalar verdi. Yardımcı olabilecek var mı? https://github.com/FriendsOfFlarum/webhooks/issues/38 @Kylo sizin konunuzdaki komutlardan esinlendim. Ama ne yaparsam yapayım hata vermeyi kesmedi. Index’i kaldırmayı denedim. Bulamıyor.
Kylo durpoy webhooks tablosunu ve migrations tablosunda fof-webhoks içeren bütün kayıtları sil, aşağıdaki sorguyu çalıştırmayı dene: ALTER TABLE `tags` DROP FOREIGN KEY `webhooks_tag_id_foreign`; en sonunda php flarum migrate komutunu tekrar çalıştır.
durpoy Kylo sırasıyla şu komutlar doğru olacak mıdır? DROP TABLE `webhooks`; DELETE FROM `migrations` WHERE extension = "fof-webhooks"; ALTER TABLE `tags` DROP FOREIGN KEY `webhooks_tag_id_foreign`;
durpoy Kylo tekrar hata alınca GitHub’daki konuya yanıt gönderdim. Yardımların için teşekkür ederim. Kylo teorik olarak başka bir uzantı bu hataya neden olabilir mi?
Kylo durpoy reflar-webhooks eklentisinin aynı migration komutlarını çalıştırdığından bahsetmiş, eğer migrations tablosunda reflar-webhooks (veya reflar/webhooks ?) ile ilgili kayıtlar varsa onları da silmen gerekebilir.
czay Kylo ben de aynı hatadan müzdaribim migrations tablosuna baktım reflar’a ait bir kayıt bulunmuyor, webhooks eklentisi sorunlu umarım düzeltirler, bir de gamification eklentisini aktif edince sitenin anasayfası çöküyor 500 error veriyor, bu iki eklenti umarım düzelir.
czay durpoy Hocam belki görmüşsünüzdür eklentinin kendi tartışmasında baya bir anlattım ancak en sonunda sorunun ne olduğunu düşünemiyorum gibi bir cevap geldi 😀 kontrol edeceklerdir diye umuyorum. durpoy Bu arada sitenizde gamification eklentisi kurulu mu?