stack06 Forum sitesi için hostingi limitsiz ssd mi almam gerekli, önerdiğiniz var mı? yada flarumtr hangi hostingi kullanıyor ve hangi paket buda benim için yeterli olucaktır diye düşünüyorum
stack06 mekici inceledim fakat anlamadığım olay şu hostingi digitaloceandan aldım diyelim nginx ne oluyor? onuda almam mı gerekiyor daha detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim.
mekici stack06 Digitalceanda paylaşımlı hosting diye bir kavram yok. Sunucu alman gerekir. Sunucuda bir sitenin çalışması için gereken tüm ayarları ve uygulamaları kendin yüklemen gerekir ve bu çok teknik bir iştir. Nginx dediğimiz olay ise sitenin yayınlanmasını sağlayan ücretsiz açık kaynak kodlu bir yazılım. Bunu sunucuya kurman gerekir.
mekici stack06 İkisi de olur ancak o videolar biraz eski ama yöntem aynı. Videoda sanırım PHP 7.2 kuruyorum mesela, ama Flarum artık 7.2 desteklemiyor. Bu makalede anlattığım şekilde kurulum yapabilirsin.
kiyosenpai stack06 Verigom VDS önerebilirim. VDS ile birlikte ücretsiz Plesk Web Host Edition veriyorlar (R10 üzerindeki linklerden gidersen baya bir indirim oluyor) veya upcloud yada DigitalOcean üzerinden bir sunucu alıp onları kullanabilirsin eğer bir panele ihtiyaç duyarsanda cyberpanel indirisin ama bir hosting olarak diyorsan Cenuta hizmet ve destek konusunda gerçekten memnun olduğum bir firma yani şu ana kadar açtığım tüm ticketlar 10 dk altında cevaplandı öyle diyebilirim.