mekici turgut191919 URL’de hata var derken yukarıda paylaştığınız dosya.co sitesine yanlış link bağlamışsınız. Neyse ben gönderdiğiniz loglara baktım. Bu flarum logları değil. Flarum logları sitenin kurulu olduğu dizinde storage klasörünün içinde bulunur.
turgut191919 turgut191919 daha önceki sunucu tecrübelerimde panelden nameserver oluşturur, sonra domainin bu nameserverlara yönlendirirdim. şimdi sadece digitalocean nameserverlarına yönlendiriyoruz. bununla ilgili bir hata olabilir mi diyeceğim o zaman flarum kurulum sayfasınıda açmazdı heralde.
NightKing turgut191919 Kurulum sıfırdan hata aldığınız için tekrardan denendi ve digitalocean üzerine kurulum yapıldı herhangi bir hata çıkmadı. Sunucu raminiz kaç gb? Eğer ki 1 gb bir sunucu kullanıyor iseniz hata alma oranınız çok yüksek.
NoFeR Shelby/home/SITE_ADRESI/public_html konumundayken flagrow.io ya da Flarum Discuss’dan aldığın kurulum kodunu çalıştırman yeterli
ytkbrs sudo apt install php-fpm ile php-fpm kurulumunu gerçekleştirin. bu komutu yazdığımda command not found yazıyor neden olabilir ?