North Merhaba , Umarım bu konuda kendimi ifade edebilirim. flarum hazır düzenlenmiş bir şekilde dosyaları mevcut mu? daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum. arama yaptığımda bu tarz bir bilgiye ulaşamadım.
mekici North Evet daha önce hazır dosya paylaşımı yapıyorduk Ancak Flarum.Org tarafından doğrulanan resmi bir topluluk olduktan sonra buna izin verilmiyor. Flarum’u localhosta kurup buaradan elde edeceğiniz dosyalarla Hostinge yükleyebilirsiniz.
North Localhost kurulumu gerçekleştirdim. aktif ettim. düzenlenmiş dosya üzerinde oynamak daha kolay düşüncesindeyim. sizi de anlıyorum. hocam
mekici durpoy Bence kendileri uğraşıp kusalar daha iyi olur. Hazıra konmak çokta güzel bir şey değil. Ama sen istersen paylaş.
North Hocam hazırdan ziyade söylemek istediğim. hazır olan bir formun üzerinde editleme yaparak düzenlemek daha kolay olacaktır.
durpoy North xampp ile kişisel bilgisayarınıza Flarum’u kurun. https://docs.flarum.org/install.html#customizing-paths bu bağlantıdaki anlatımı uygulayın. Dosya taşıma, düzenleme işlemlerinizde bittikten sonra hangi uzantıları kuracak iseniz xampp üzerinden kurun. Ardından dosyaları zipleyin. Hostinginize taşıyın. Phpmyadmin’den veritabanına girin. Veritabanını dışa aktar diyerek indirin. Hostinginizdeki veritabanına içe aktarın. Olayın özeti bu aslında. Bu işlemler ilk başladığınızda 1 saati geçebilir. Bu sayede kendi paketinizi oluşturabilirsiniz. poyrazdursuncan@gmail.com eposta adresine mail atarsanız. Hazır paketi de referans almanız açısından paylaşabilirim.
North durpoy hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. mail atıyorum. localhost üzerinde kurulumu gerçekleştirdim. sadece hazır düzenli bir pakete ihtiyacım var. onun üzerinden editleme yaparak kendi paketimi oluşturabilirim.
durpoy North aslında ihtiyacınız yok. düzenli paket diye bir şey yok. https://extiverse.com/ dan uzantı listesini görebiliyorsunuz. buradan bakarak tek tek composer ile uzantıları kurabilirsiniz. maile dönüş yapıcam
tolgaaaltas Hazır paketin dağıtımı FlarumTR üzerinde yasak. Yukarıda gerekli açıklama yapılmış zaten. @durpoy bu konuda FlarumTR’den bağımsız olarak yardımcı olabilir. FlarumTR’nin bir parçası olmaması için tartışmayı kapatıyorum.