sezginyildirim Davet Kodu ile üye olma var, bu eklentiyi kurdum ben. Gelecekte referans sistemini de kurarım muhtemelen. Bulursanız burada da paylaşır mısınız?
mekici sezginyildirim Davet kodu ile referans ile üye olmayı karıştırdım sanırım 😃 @Alshain referans eklentisi geliştirmişti sanki. Kendisini konuya dahil olmaya davet ediyorum 😀
Alshain Kendi sunucumda referans eklentisi geliştirdim hocam. Ama bunu github’a vs. eklememiştim. Github ve packagist’e nasıl yükleyeceğimi araştırmam gerek 🙂 Bu hafta araştırıp cumartesi/pazar yayınlayabilirim isterseniz.
Alshain mekici Bu eklenti sadece davet kodu ile kayıt olmayı sağlıyor hocam. Davet kodu olmadan kayıt olamıyorsunuz diye biliyorum.
mekici Alshain Hmm evet haklısınız karıştırdım ben. O zaman size başvuracağız. Müsait olduğunuzda yüklerseniz githuba üyelerimiz kullanır.
sezginyildirim Alshain Benim gönderdiğim linkteki referans sistemi davetiye kodu eklentisiyle mi bağlantılı?
NightKing Alshain Referansdan kasıt zaten davetiye değil mi? Biri size referans olur ve onu kişi kurum veyahut bir web sitesi kabul eder. En azından ben böyle biliyorum🙂
mekici sezginyildirim sizin verdiğiniz linkteki eklenti referans işini gören eklenti ancak beta 8 ile uyumlu değil.
Alshain NightKing Hocam benim sitemde mesela referans ile kayıt olanlara ayrıcalık tanınıyor. Referans yapan kişi de ayrıcalık kazanıyor. Referans ile kayıt olmayan da normal bir şekilde devam edebiliyor 🙂
NightKing Alshain Anladım hocam referans ödül sistemi başlığı daha iyi olurdu o zaman 🙂 Bende zaten referans sistemi için bir eklenti var diyorum kendi kendime 😂
tolgaaaltas Zaten birden fazla tartışmaya yazmışsınız. Ölü bir tartışmayı yeniden diriltmeseniz daha iyi olur. Önceki yazdıklarınıza sabırla yanıt gelmesini beklemek en etkili yöntemdir.