durpoy
Sunucumda 5 tane özel PHP yazılım var hepsi Plesk üzerinde sorunsuz çalışıyor gerekli eklentiler aktif edildikçe, bunlardan 2 tanesi xxx.xxx hitli siteler. Bazı PHP uygulamalar sorun çıkartabiliyordur mutlaka ama genel bir problem olduğunu sanmıyorum özellikle cPanel lisans ücreti güncellemeleri sonrası zaten bende dahil büyük bir kesim Plesk tercih etmeye başladı. Şu anda elimde Plesk panel kurulu bir sunucum var ve elde olan malzeme ile ek masrafa girmeden Flarum’u kullanacağım projeyi başlatmak istiyorum zaten ileride gerekirse projenin tutması durumunda Flarum altyapısına daha uyumlu bir sistem tercih ederim. Önerileriniz için teşekkürler.
Uygulama ve composer olaylarını çözümledik mekici ile. Onun verdiği kurulum dosyasında zaten eklentiler mevcut ve kurulu olarak geldi.
Şu anda görünen 2 tane sorunum kaldı;
1- htaccess’te yaptığım işlem sub folder’a etki etmiyor. Muhtemelen bir kaç satır htaccess düzenlemesi ile çözülecek ama ben yapamadım.
2- Logo ve favicon yükleyemiyorum. Assest klasörünün izinlerini 775 olarak ayarladım ama sonuç alamadım. Bunu araştırıyorum.
Edit:
problemde hala yönlendirme sorunu yaşıyorum www.domain.com/forum olarak girilirse sitede bozulmalar oluyor ama üyelik problemi Apache’ye geçince çözüldü gibi. Alt klasör için hala yönlendirme için yardıma ihtiyacım var.
problem çözüldü ama nasıl oldu bilmiyorum belki Apache’ye geçmem ile alakalı veya 775 dosya izinleri ile alakalı olabilir.