BatuhanBakay Merhaba arkadaşlar, Flarum 13 hosting dosyalarını kullanıyorum. 14 yüklemeden direkt 15 e geçiş yapabilir miyim? Veya 13 yüklüyken VDS servere geçersem ne yapmam gerekiyor? Sizce VDS üzerinden temiz bir kurulum yapıp yedeği ona mı aktarmalıyım?
mekici BatuhanBakay 13′ten 15′e geçebilirsin. 15 dosyalarını localhostta oluşturup hostinge yüklemen yeterlidir. htaccess, config.php ve assets klasörlerini 13′te kullandığın şekliyle yüklemen gerekiyor. VSD ihtiyacın yok bu işlem için.
BatuhanBakay mekici anladım hocam. Veritabanı yedeğini aldım ve Localhostta oluşturduğum dosyaları hostinge yükledim diyelim. Veritabanını yedeğini tekrardan içe aktardım. 13 versiyonundaki veritabanı 15 ile uyumlu olacak mı?
BatuhanBakay localhost kurulumu için aşağıdaki videoyu izledim fakat windows için olanı anlatıyor. Linux için .run dosyasını çalıştıramadım. Nette yazıp araştırdığımda da sonuçlarda çıkmıyor
BatuhanBakay durpoy https://www.apachefriends.org/tr/download.html kullandığım pc windows. Hostnig linux. Ben linux u yüklemeye çalışıyorum. Yanlış mı yapıyorum?
mekici BatuhanBakay Video anlatılan gibi yapacaksın. run dosyası ile falan işin yok. Videoda ne yapıyorsam aynını yap. Sonra dosyaları linux hostinge yükle. Hepsi bukadar.