Üye olurken nick/mail/şifre den sonra site:
“Oops! Bir şeyler yanlış gitti. Lütfen sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin.”
hatası veriyor, ama üyelik tamamlanıyor aslında,
sitemde sürekli bu tarz sorunlar yaşıyorum ve delirmek üzereyim, biri iletişime geçsin, şu siteye bi bakalım
Croulias
https://flarumtr.com/d/494-flarum-ilk-kurulum-sonrasi-yapilmasi-gerekenler
Google smtp denedim fakat olmadı, gofasthost hosting kullanıyorum paylaşımlı araştırdığım kadarıyla sadece mail seçmem yeterliymiş hostinglerde ama bende hata beriyor kendi mail ayarlarıma göre stmp hata verdi, google stmp ile denedim, yine hata verdi.
siteyi taşıdık birkaç ay önce, cron sayfası boş mesela, taşımadan kaynaklı bir hata olma ihtimali nedir ?
Croulias Taşımadan kaynaklı bir hata olacağını sanmıyorum. Google hesabınızda az güvenlikli uygulamalara izin vermiş, iki aşama doğrulamayı kapatmış olmanız gerekiyor.
mekici kapattım hocam,
Daha az güvenli uygulamalara izin ver: AÇIK 2 Adımlı Doğrulama: Kapalı
fakat mailler gitmiyor…
Croulias Yandex deneyin?
Kendi sunucumun mailindede hata veriyor. Flarum beni delirtiyor, sürekli hata alıyorum saçma sapan, Google search console siteyi görmede hata yaşıyor sürekli, 5 kere url denetliyorum, 4ü normal 1i kaynaklar tam yüklenemedi hatası
300/400 içerik mobil dizinden silindi sırf bu yüzden,
çözülmüyo hatalar, 🙁
Croulias Flarum ile ilgili bir hata olsa herkeste meydana gelirdi.
Mail sorunu çözüldü. Sunucu yerine firma farklı bir Adres verdi ve sorun çözüldü.
Diğer Google console olayı ise yavaş yavaş herkeste çıkıyor ve çözümü henüz belirsiz…