Selam Arkadaslar,
forum sayfasında aramalar yaptım ama gercekten o kadar çok eklenti kurulumu hakkında konu var ki, benim kafamdaki soru işaretini giderecek konuya rastlamadım. Yardim istediğim konu hakkında çok farklı sorular sorulmuş, fakat hiç bir konu içerisinde aynen bunu bilmek istiyordum diye detaylı bir sekilde konular yazilmamis. Hep yarıda kesilmiş veya çözülmüş. Közümü detaylı anlatilmamis. SSH ile bu zamana kadar hiç isim olmadıgı icin çok zor geliyor bana. Ama gercekten bilmek istediğim, önceden forumda konu acilmissa ve ben göremediysem şimdiden özür diliyorum.
Simdi gelelim konuya 🙂
Flarum Beta 11.1 sagolsun @mekici hazirlamis oldugu Hosting Dosyalari paketi gayet hic bir problem yaşamadan kurdum ve calisiyor. Icinde bulunan hazır eklentilerde hiç bir sorun yok. Bazı istediğim eklentiler malesef icinde olmadıgı icin kendim yüklemek istiyorum. Araştırmalara göre SSH Filezilla üzerinden oturum aciliyor. Onuda yaptım. Fakat bilmek istediğim eklenti nasıl kurulacak? Hangi Dosya aktarılacak? Detayla bir sekilde yazarsanız veya resimli anlatım yapılırsa çok sevinirim, böylece öğrenmiş olurum, belkide aramızda başka arkadaslarda vardır öğrenmek isteyen onlarda faydalanır.
Yazdigim gibi forumda daha önceden eğer yazıldıysa bu konu hakkında şimdiden özür diliyorum.