taklamakan Kylo tüm eklentileri kapatıp yaptım zaten. onu da hiç açmamıştım sadece yüklemiştim. şimdi tekrar yapacağım umarım düzelir.
Kylo taklamakan Haklı olabilirsin çünkü ben durumu yanlış belirttim. Eklenti flarum/core paketinin 0.1.0-beta.10 sürümüne ihtiyaç duyuyor ve diğer sürümlerde çalışmayacak şekilde ayarlanmış. flarum/core paketini güncellemek, eklenti paketinin çalışmamasına yol açacağından composer bu işleme izin vermiyor. Bu nedenle eklenti paketini komple kaldırmak gerekiyor.
taklamakan Kylo eklentiyi kaldırdım. composer update --prefer-dist --no-dev -o --with-all-dependencies bu kod yerine bunu ( composer require --prefer-dist --no-dev -o --with-all-dependencies ) kullansam sıkıntı olur mu?
Kylo taklamakan biz güncelleme yapmak istiyoruz yeni bir paket kurmak değil. Doğru komut composer update --prefer-dist --no-dev -o --with-all-dependencies olacaktır.
taklamakan Kylo sorun bahsettiğimiz eklentiyi kaldırıp güncelledikten sonra çözüldü. şu an beta 11.1 yazıyor. Ayrıca composer update yerine require ile upgrade etmey çalışınca da hata verdi ( –no–dev option does not exist) Teşekkür ederim yardımınız için.
Kylo @taklamakan php flarum migrate komutunu çalıştırmayı unutmuş olabilirsin. Veritabanı değişiklikleri gerçekleştirilmediyse büyük ihtimalle PHP hatası alıyorsundur.
taklamakan Kylo 100 de 100 ihtimalle yazsaydın daha doğru olurdu 😁 migrate yapmayı unuttum dediğin gibi. şimdi düzeldi.