arash34 Merhaba ; bu sag taraftaki ilk gösteri ve son gösteri yazan sacma sapan seyi sayfadan nasıl kaldıra bilirim kodlarını bulamadım bilen varsa bi el atsa az bi iteklese sevinirim 🙂) kolay gelsin..
tolgaaaltas arash34 sacma sapan seyi En faydalı özelliklerden birisi. .Scrubber-handle {display: none;} Olmazsa !important eklersin.
arash34 tolgaaaltas ilk gönderi şimdi yazıları duruyor klasör adını ve dosya adını verirsen sevinirim.. sadece aradaki yazılar gitti bu hangi dosya içinde net bilgi verme imkanın varsa sevinirim ?
pesimist57 Flarumu flarum yapan şeylerden biri neresi saçma….gayet mantıklı düşünülmüş bir sistem. Tabi sen 3 4 gönderi ile konuyu kapatırsan bir işe yaramaz. 100 200 gönderi olunca anlarsın ne işe yaradığını 🙂)
arash34 benim kurguladıgım işe biraz aykırı 🙂 kodları hangi sayfada bilen varsa ben kendime göre düzenleme yapmak istiyorum orada 🙂 ihtiyacımı karşılamıyor 🙂)
arash34 CanTRK 🙂) şu anlık local hostta geziyor 🙂) sizin alışkın oldugunuz flarumun çok dışında bir görseli var 🙂) açtıgımda link atarım herkez bi göz atmış olur 🙂)
CanTRK arash34 Bende flarum dışında tema ve özellikler yapma peşindeyim başarılar dilerim açtığınızda linki paylaşırsınız iyi çalışmalar
arash34 RecepBilgin istedigim onu sadece görünmez yapmak degil o zaten attıgım görsel şekline çeviriyor kodlamaları hangi dosya içerisinde..
RecepBilgin arash34 Kodları hangi dosyada bilmiyorum fakat kodların bulunduğu dosyayı editlemenizi pek tavsiye etmem.