Bu uzantı ile;
Baazar ile veya composer kullanılarak elle kurulum gerçekleştirilebilir: composer require fof/forum-statistics-widget
composer require fof/forum-statistics-widget
composer update fof/forum-statistics-widget
tolgaaaltas Ayrıca Türkçe eklenti dil paketinize eklediğiniz için de teşekkürler.
tolgaaaltas hocam hosting kurulumu nasıl.?
İstediğim bir uzantıydı 🙂
// nth-child(değer) kısmında yer alan değer öğesini gizlemek istediğiniz değer ile değiştirin #ForumStatisticsList li:nth-child(4) { display:none; }
Uzantı aracını mobil cihazlarda göstermek istemiyorsanız aşağıdaki stil kodunu kullanabilirsiniz;
@media (max-width: 767px) { li.item-forumStatisticsWidget { display: none; } }
Etiketler sayfasında görünümü bozduğunu düşünüyorum. Mobilde görünümü kaldırabildiğimiz gibi etiketler sayfasındaki görünümü de kaldırabilir miyiz? Mümkün ise kodlarını paylaşır mısınız?
poyrazdursuncan .TagsPage .ForumStatistics {display: none;}
.TagsPage .ForumStatistics {display: none;}
mekici oldu,teşekkürler
çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. yalnız ben yaptığımda aşağıdaki gibi bir görüntü geliyor ana sayfaya. fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.discussions_count fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.posts_count fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.users_count fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.latest_member
fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.discussions_count fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.posts_count fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.users_count fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.latest_member
caglaryildiz Turkish Extended Pack’i de güncellemeniz gerek.
tolgaaaltas hocam eklentilerde işaretli o. güncelleme notları nerede?
caglaryildiz ilgili tartışmada.
Bu istatistileri nasıl göstereceğiz hocam. Eklentiyi aktif ettim ama görünün birşey yok 🙂
bikpss sol menü altında listeleniyor. Ekran görüntülerinden de görebilirsiniz.
tolgaaaltas Bende çıkmadı hocam 🙁
bikpss Eklenti aktif ama bende de gözükmedi sorunu çözebildiniz mi?
serdo https://flarumtr.com/d/529-ssh-olmayan-paylasimli-hostinglere-eklenti-yuklemek
tolgaaaltas bunun yerine keşke wordpress gibi otomatik olsa
serdo gelecekte öyle olacak da şimdilik zamanı var.
tolgaaaltas hocam beta surumden ne zama kurtulacağız bir tarih varmı?