RecepBilgin @Alshain Hocam sitenizde bu soru işaretine tıkladığımızdan açılan pencere hangi uzantı acaba?
tolgaaaltas RecepBilgin Onu da belki Prevent Necrobumping ile çözebilirsin. Uzantı için değeri 1 gün olarak ayarlarsın. Linguist ile çeviri değerlerini değiştirir istediğin gibi bir mesaj koyarsın. Tik için de “Şartları kabul ediyorum” diye bir çeviri yaparsan olabilir.
Alshain RecepBilgin Bir eklenti içerisinde çok fazla özellik var hocam, tek tek hazırlamadım yani. O yüzden onu paylaşamam ama istediğiniz bir özellik varsa eklemeye çalışabilirim.
RecepBilgin Alshain Hocam şu yorum kısmına bilgilendirici bir yazı yazmak istiyorum bunun nasıl yapıldığına dair bilgi vermeniz mümkünse çok iyi olur gerçekten. tolgaaaltas Yükledim hocam onu biraz düzenleme ile halledeceğim inşallah.
RecepBilgin tolgaaaltas Yardımın için çok teşekkür ederim. Bir deneyeyim bakalım sonucu tekrardan buraya yazacağım.
RecepBilgin tolgaaaltas Ayarları hakkında tam olarak bilgin var mı? ne yaptıysam bir türlü gösteremedim mesajı?
RecepBilgin tolgaaaltas Tamamdır göründü. Bunu gün sayısı dışında bütün yanıtlar için nasıl gösterebiliriz acaba? ve onay kutusunu devre dışı bırakmam gerek 🙂