tolgaaaltas Az önce biraz uğraştım üzerinde ama uzantı sayfa oluştuktan sonra link üzerine gerekli Attrib’leri ekliyor. Sonradan ekleme yapsan bile bu sefer gidilecek link [xx login xx] aaa.com [ /login] şeklinde bozuluyor. innerText’e eklemeye çalıştım bu seferde sadece görüntü olarak [xx login xx] tagları eklendi. Gidip login2see eklentisine girip oradaki [xx login xx] zorunluluğu yerine tüm linkleri alması için extend.php’yi karıştırdım. Bu kezde adamlar zaten BBCode syntaxına göre addCustom fonksiyonu ile [xx login x] taglarını <login2see> tagına dönüştürüyorlarmış. [login tagını silince] hata alıyorum silmeyince farklı yollar deneyince bkz. custom bbcode syntax bu sefer render sonrası <a> tagı <div> tagına dönüşerek linkten çıkıyor.
Ya sabır çekip işime döndüm, bir ara ilgileneceğim tekrardan. Son dönemlerde vaktim oldukça Flarum forumunda bir arkadaş eğitim videosu çekiyor. Onu izliyorum. Burada da @Alshain ’in üstadın hazırlamış olduğu bir döküman mevcut ama devamının gelmesini temenni ederim tabi. Onları izleye izleye bende katkıda bulunmak istiyorum.