mekici Beta 11 sürümü %100 oranında tamamlandı. Çok kısa bir süre içinde yayınlanması bekleniyor. https://github.com/flarum/core/milestones
durpoy mekici Şimdi farkettim pardon. Biraz daha bekleyip eklentiler güncellendiğinde BETA 11′e geçmek daha mı doğrudur. Tüm 3. parti eklentileri kapamak gerektiğini söylemişsiniz de.
mekici durpoy Güncelleme yaparken tüm eklentileri devre dışı bırakmak gerekiyor. Güncellemenin ardından bazı eklentiler uyumsuz olabilir. Akşam kendim FLARUMTR’yi güncelleyip uyumsuz eklentiler var mı yok mu bilgi vereceğim.
mekici Split eklentisi çalışmıyor. Upload eklentisinde dosya yüklemede sorun var. Bir de mailing eklentisi uyumsuz
durpoy mekici beta 10 da upload eklentisinde sorun yaşıyorum abi ben. eklentiyi tamamen kullanmama kararı almayi düşünüyorum. Resim yükleyecekler için sizin resim yükleme sitenizi vereceğim.
mekici durpoy Upload eklentisi uzun zamandır güncellenmiyor. BETA 10′da ben sorunsuz kullanabiliyordum aslında
mekici Upload eklentisinde Dosya izinlerini 777 yapıp tekrar 775 çevirince çalıştı. Split eklentisi de çalıştı. Sadece Mailing kaldı sanırım.