durpoy Sanal sunucumda aktif 3 domain bulunuyor. Smf Wordpress Sourcebans Flarum Sitelerde bu scriptler kullanılıyor. Sanal sunucuda ram kullanımı sürekli %80 %90′larda. Flarum için yapılması gereken optimizasyonlar ve ayarlar var mı? Flarumun fazla tüketmediğine emin olduktan sonra diğer scriptleri inceleyeceğim. NOT: Ücretli olarak hizmet alabilirim.
mekici durpoy çok fazlaymış. Benim sunucumda 5 site var ve RAM kullanımı %30 civarında. Panel den kaynaklanıyor olabilir.
NightKing durpoy Panel olarak ne kullanıyorsunuz? Cyberpanel ise kendisi zaten %30 rami tek başına tüketiyor.
durpoy mekici Plesk panel en fazla 700 MB ram kullanıyor. Sorunu bulmaya çalışıyorum. Bazı php extensionları çok kullanılıyor. Ama hangi scriptlerden kaynaklı bilmiyorum.
ozkan4534 durpoy Sorunu çözebildiniz mi hocam Benim wordpress+flarum 4GB ram’in yüzde 60 ını kullanıyor yoğunluk olmadığı zamanda bile banada çok ram kullanılıyor gibi geliyor.(Plesk Kullanıyorum)
durpoy ozkan4534 R10 dan bulduğum biri ile optimizasyon yaptık sorun düzelmedi. 8 gb ram in sabit 6.1 ini kullanıyor. Hit e göre artıp düşmüyor sabit