Flarum ikisiyle birden aynı anda düzgün çalışmıyor config.php den tek ana url ayarlanıyor. O yüzden birini seçmek zorundayım sizce hangisi daha iyi olur benim hoşuma www olmayan gidiyor ama işlevsellik ve fayda açısından hangisi daha iyidir?
Youtube, Facebook gibi siteler www tercih ediyor.
mekici bence kullanıcı alışkanlığını gözönünde bulundurup bu kararı almış gibiler. Twitter mesela www tercih etmiyor.
taklamakan Yani işin aslına bakarsanız bence bir önemi yok. Nasılsa kullanıcı domaini bildikten sonra yönlendirme yapacaksınız zaten.
mekici haklısın. Ben de www yazsa bile domain.com a yönlendiriyorum 😄 SEO vs için de pek sıkıntı olmaz tahminimce. Teşekkürler.
taklamakan hem www.siteadi.com hem de siteadi.com ile erişilmediği sürece SEO açısından sorun değil. Yönlendirmeyi düzgün yapmanız önemli burada.
www.domain.com ve domain.com çok farklı şeyler aslında. Mesela config dosyasınızda www olursa direk domain.com çalışmaz hata alırsınız tam tersi olursa yine hata alırsınız yönlendirme yapmanın amacı bu. Gerisinin de pek bir önemi yok www veyahut değil o size kalmış bir tercih.
www olmamasının tek artısı daha kısa görünmesidir, onun dışında bir fark yok.