Merhaba, birkaç gündür serverıma flarum kurmaya çalışıyorum ama bir türlü kuramadım subdomaine de subfoldera da kurdum çeşitli nginx ayarlarını denedim ama bir türlü başarılı olamadım. VestaCP kurulduğunda Nginx konfigürasyonu /home/user/conf/web içerisinde oluyor ve dosyalar da /home/user/web/domain.com/public_html/ içerisinde bulunuyor bu yapıya uygun olarak bir kurulum anlatılmamış rewrite ve change path anlatımlarını denedim ama bir başarı sağlayamadım.
location / {
try_files $uri $uri/ /index.php?$query_string;
}
location /api {
try_files $uri $uri/ /api.php?$query_string;
}
location /admin {
try_files $uri $uri/ /admin.php?$query_string;
}
eklediğimde loglarda api.php admin.php rewrite hatası yazıyor /admin /api dosyayolu bulunamadı diyor. public içerisindekileri bir üst dizine taşıdım ve index.php path ayarlarını ona göre yaptım.
Arayüzde ise requested source was not found hatası alıyorum nginx konfigürasyonları yaptıktan sonra da oops! Something went wrong. Please reload the page and try again hatası alıyorum. administariton kısmına tıklayınca yan sekmeye alıyor ve orada nginx 500 hatası alıyorum. Çözüm hakkında bilgisi olan birileri bilgilerini burada paylaşırsa güzel olur.